Amíg kutyusod szépül, számtalan kikapcsolódási lehetőséggel vár a Dunakanyar!

Szentendre 

Szentendre belvárosának zegzugos utcácskáin vagy a Korzón sétálgatva is repül az idő. A mediterrán hangulatú városka több kellemes kikapcsolódási lehetőséget rejt magában,  körbe járva számtalan éttermet, kávézót és fagyizót is találhatunk, valamint Szentendrén található két kimondottan finom lángosos is. De akár a napi/heti bevásárlás is betervezhető, hiszen a közelünkben van Spar, InterSpar, Lidl és Aldi is.

Vörös-Kő

Túrázni vágyóknak tökéletes célpont lehet,a tőlünk 4.6 km-re található Vörös-kő, mely a Dunakanyar egyik legszebb kilátását nyújtó csúcsa. 

Dobogókő

A tőlünk 32km-re található, autóval kitűnően megközelíthető Dobogókő is remek választás, a  szintén lélegzetelállító panorámájával. Itt is adódik lehetőség egy kis kirándulásra, 3 rövidebb körséta is bele férhet az időbe.A Rezső körút a leggyorsabb és egyben legkönnyebb, ez egy 30 perces séta a Rezső kilátóig.A Thirring körút igazán látványos, viszont a legnehezebb, néhány helyen meredek, csúszós részekkel, 100m-es szintkülönbséggel. Ez a túra kb 50 perc.A Zsivány körút egy nagyjából 1 órás könnyű séta.

Visegrád

Az innen kb. 30 perces autózással elérhető Visegrádi fellegvár is lehet úti cél, szerintem ez a lenyűgöző kilátás megunhatatlan, minden évszakban ámulatba ejtő.